Τα πιο hot video clip των τελευταίων ημερών!

Μιας και αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο γεμάτη και ακόμα δεν έχω γράψει για κάποιο καλλιτέχνη, πάμε να δούμε τα πιο "καυτά" video clips των τελευταίων ημερών. Ένα γρήγορο Top5, από το τέλος προς στην κορυφή!
5. Shakira - Addicted To You


Το 5o και τελευταίο single από το album της "Sale El Sol" η αλλιώς "The Sun Comes Out". Στα χνάρια του "Rabiosa", η Shakira παρουσιάζει το τελευταίο της video clip, με νέο κούρεμα! Sexy παρ'όλα αυτά!



4. Cheryl Cole - Call My Name

Η Cheryl Cole που έγινε σκέτο Cheryl, επέστρεψε με νέο single από τον Calvin Harris (γνωστό για το We Found Love της Rihanna), και αρέσει! Πολύ λένε οτι της μοιάζει τρομερά η δικιά μας Ελευθερία Ελευθερίου. Τι λέτε;



3. Boyfriend - Justin Bieber

Όσο κι αν τον μισούν, έβγαλε ένα τραγούδι κολλητικό! Στα χνάρια του Justin Timberlake, ο Bieber σκίζει με το νέο του single "Boyfriend"! Στο video clip παραείναι μικρομέγαλο όμως. Sorry Beliebers.




2. Follow The Leader - Wisin & Yandel ft Jennifer Lopez

Ολοκαίνουριο, ούτε 24 ωρών! Το νέο clip για τη συνεργασία της JLO με τους Wisin & Yandel. Πόσο σέξυ αυτή η γυναίκα πια! Έχω μια ένσταση στο μαλλί ωστόσο. Το τραγούδι πάντως θα γίνει hit στην Ελλάδα. Εγώ το ακούω στο repeat ήδη!



1. Where Have You Been - Rihanna

Και πολύ το άργησε! Το 5ο κατά σειρά single από το τελευταίο της album "Talk That Talk" και το 3ο video clip! Το clip θα μπορούσε να είναι και καλύτερο βέβαια για ένα τέτοιο τραγούδι, αλλά επειδή το τραγούδι δεν παίζεται, βρίσκεται στο #5 του Top5 μου!





Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου