1st post - The Great Applause



Ευχαριστώ ευχαριστώ... να μαι κι εγώ σ'αυτόν τον θαυμαστό κόσμο των blogs για πολλοστή φορά, μιας και στο παρελθόν διατηρούσα ιστότοπους τους οποίους μετά τους βαριόμουν και τους άφηνα στη μέση. Αυτή τη φορά για τις ανάγκες του μαθήματος Διαδικτυακή Δημοσιογραφία, του τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ του ΑΠΘ δημιούργησα το συγκεκριμένο blog. Αρκετοί συμφοιτητές μου έχουν ήδη ξεκινήσει τα blog τους, και εύχομαι να τους αρέσει όσο αρέσει και σε μένα και να το διατηρήσουν!



Στο δικό μου το blog θα διαβάζετε κυρίως μουσικά νέα, ίσως όχι και τόσο "νέα" με την έννοια της είδησης, αλλά πράγματα και απόψεις που αφορούν κυρίως τη μουσική, σε όλες τις πτυχές της, η τουλάχιστον στις πτυχές που εγώ γουστάρω! (...)


Είχα κάποια διλήμματα αρχικά... ως κλασσικός Αιγόκερως έπρεπε να καταλήξω στο θέμα "εμφάνιση του blog" ως και στο θέμα της γραμματοσειράς που θα ακολουθώ στις αναρτήσεις μου. Πολύ ζόρι ρε παιδί μου...


Λοιπόν, πάρτε ένα βιντεάκι από την super εμφάνιση της αγαπημένης μου Έλενας (πόσο προβλέψιμος!) στον σουηδικό τελικό της Eurovision στη Σουηδία (η αλλιώς Melodifestivalen) οπου διασκεύασε εντυπωσιακά την περσινή συμμετοχή του Eric Saade "Popular" που έφτασε στην 3η θέση της περσινής χρονιάς, και επανέρχομαι.... σύντομα!






Share

2 σχόλια:

Christina Cfl είπε...

Μ' αρεσει το "κλασικος Αιγοκερως"... Εγω σαν Υδροχοος εκανα 100 ωρες να διαλε3ω φοντο!!

Giannis Amanatidis είπε...

Μήπως φταίει ο ωροσκόπος; Ζυγός είμαι :P Χαχα

Δημοσίευση σχολίου